Idag måtte jeg være hjemme i heeele dag,og rydde og vaske..+at mormor og morfar kommer i kveld,og de har kjørt fra Trøndelag( tar 7-8timer med bil).. så må være hjemme med de fordi mamma skal på kor!! men fikk lov til å gå ut i en time:-) så nå er jeg hos Ingrid,og hu klarte nettopp å legge potetmos-posen oppå den varme plata!så den smelta,og nå stinker det her,hahaahh.

 
hahahaahah

 

-EMMAAALP

hahah,kom ikke på noen overksrift..men nå begynner det jo å bli kaldt her i Norge.. men idag har jeg ikke gjort noe spesielt egentlig.Bare vært litt her og der,hahaha:-)

 
beste!!!!

-EMMAAALP

Nå sitter jeg med Emma og koser vøsj på lørdagskvælden,hihiii. Vi har kjøpt inn masse godt!! istad var vi ute i barnehagen å lekte boksen-går,hahaahahah!! morroo! også ser vi på high school musical daa♥  vi skal se på alle,hvis jeg finner 3'ern daa...

 

 

 
Jippiii,det er endelig helg! Hadde matteprøve på skolen idag,det gikk ikke særlig bra føler jeg:/ Men i gymmen var det veldig gøy daa,siden vi hadde ikke gym..så ingrid,tine,mathilde og jeg gikk fra ankern,og bare hoppa og dansa å tok bilder,hahahaah! siden vi var i ankern og skulle egentlig ha orientering,men noen jenter fra klassa bare starta uten å ha fått beskjed,og da fikk vi andre kjeft siden han ikke fant igjen de jentene om bare hadde gått..og da fikk vi andre gå tilbake til skolen før vi hadde staarta gymmen liksom..hahah:-)
lovedere<3 +tine,som tok alle bildene♥

Idag har jeg vært med mathilde i hele dag! Vi lagde kake♥ ooog gjorde matte... hahaahaah,og saang! jeg synger ikke noe fint i det hele tatt,men mathilde synger driiiiit fiint !!!!!!!!

                                                                            

 kjempe glag i deg,mathilde♥ scnoppaahmi!

 
Nå sitter jeg å kooser meg med lekser,noe jeg alltid gjør:-)senere idaag skal jeg kanskje se på kaja sin trening,ooooog sikkert noe anna også:-) spørs om jeg er kreativ nok til å finne på noe anna! hahahh.. men på fant et sjukt fint bilde av justin bieber idag på skolen:o


 åå,nam♥

digger du justin bieber?:-)
Idag på skolen gikk mens vi hadde kunst & håndverk, og satt å strikka å koste oss,hahahah!, gikk brannalarmen!! og da måtte vi jo selvfølgelig gå ut daa..og je hadde itte sko!! så fikk folk bytta på å ha meg på ryggen,hihii! men det brant ikke daa..,det var bae dusjene i garderoben som hadde stått på litt lenge,så dampen fra vannet elrno,hadde gått oppi brannalarmen.. også kom brannvesenet ogsåå!! men sånne sirener,hahah.

    elsker dere♥
Idag har jeg vært med de aller beste, mathilde,tine og ingrid♥ vi har gått litt rundt å hatt det morro,hahaha! men mathilde måtte hjem,og tine måtte på fotball-avsluttning..:-( men skal til ingrid nå daa:-D

 

 


Nå er det veeeldig lenge siden sist gang jeg bloggaa..heheh,sårriiiiii! men har vært i Thailand,begynt på skolnnn,og har egt skjedd ganske mye i det siste for å si det sånn. Så har liksom ikke hatt tid. Men jeg kan jo fortelle om Thailand-turen miiin!:-) Jeg,pappa og søstra mi dro tidlig på dagen,og tok toget til gardemoen,så tok vi fly rett til Thailand(12timers flytur). Når vi kom frem tok vi buss til hotellet,og når vi kom frem til hotellet,hoppa jeg og maria(søstra mi) rett uti bassengeet!!! neste dag dro vi på akvarium,og shoppa litt:-D også gjorde vi masse anna de andre dagene ogsåå,orker ikke ramse opp alt! men nå har jeg vært i thailand 7 eller 8 ganger(er ikke heelt sikker) ,hihii! går aldri lei Thailaand♥  fikk shoppa en deel ogsåå daaa,elr masseee!! var en kjempekoselig tuur:-) også har jeg jo begynt på skuuln daa... ikke det at jeg ikke har gått på skolen føør,men på ungdomskolen daa. liiittttt mye lekser,men helt greit egentlig:-) er jo koselig å se alle folka igjen,etter en laang sommerferie!
men akkuratt nåå,har jeg overnatting av mathildemor♥ hahah,vi har hatt kule hele kvelden!! som vanlig

bilder fra thailand:


åsså høljer det ned..

bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Oktober 2011 · September 2011 · Juli 2011


Kategorier


· Blogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits