heeii!  sorryy,nå har jeg ikke blogga på driit lenge. Men har vært utrolig opptatt i det siste. Masse prøver og alt mulig.
Jeg var jo i London i høstferien,gaanske lenge siden nå,men kan jo legge til noen bilder fra turen. Også har jeg vært på bursdag også da,hihi!

LONDON:


dag1..hahahhahahah

pose..(åssåsåmorsk)

orker ikke å legge ut flere nå,haahah!

-EMMAAALP

Heiiii! nå sitter jeg og Ingrid å koser oss med mætt godteri og ser på tv:-D mamman til Ingrid sa egentlig at vi måtte legge oss klokka 12,men det er jo rett og slett ikke mulig når man er på overnatting. For er det ferie,så er det ferie,hahahah. Og vi var jo på toten badeland idag,og det var kjempe morsomt!hahah


               
ahaha.nydelig...

hva gjør dere ikveld a?:-)

 
Hei&hopp! er veldig dårlig på overksrifter,så ikke mobb. Men i morgen skal jeg være med Ingrid til toten badeland.Alle sier det er kjempe morsomt der,men jeg har aldri vært der. Så vi får se:-) gleder meg veldig ihvertfall! 
akkuratt nå sitter jeg med pappa og ser på en samisk film elrno...hahaah,ikke jeg som har fjernkontrollen for å si det sånn.

 også må jeg bare tilstå at jeg savner mathilde veldig akkuratt nå! Hu er i Trondheim. Men kommer hjem på tirsdag,og da skal vi ha jentekveld! 


loveu♥

har du vært på toten badeland? 

 
-EMMAAALP 
Til nå,har jeg bare sittet å sett på tv og chimmaa!!  alle andre er på ferie,så da er det ikke så mye å finne på. Men skal jo til london snart da. aner ikke hva vi skal gjøre der,men jeg skal hvertfall shoppe:-)hva skal du i høstferien?

-EMMAAALP
Ida har jeg vært i byen med Aurora og Ingrid♥ hahaha,vi hadde det supergøy,og tok tusen bilder:-) men gidder ikke legge ut alle,så legger bare ut noen.


hahaha,hva synes du om bildene?:-)


-EMMAAALP 
I natt har jeg sovet over hos Tine med Matilde♥ Vi har ledd og spist godteri hele nattaa,hahahahaha. Og nå skal vi snart på maxi å shopppeee! Senere i keld skal vi på bursdag,det blir koos:-) kommer kaanskje bilder senere:-)

også har jeg fått 2 yndlingssanger:


cody simpson-angel♥

 
cody simpson-all day♥

 

-EMMAAALP

 

 
bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · Juli 2011


Kategorier


· Blogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits