Heisannn! Nå sitter jeg for meg selv og koser meg med macaroni
ååå,da var julaften unnagjort. Fikk kjempemasse fint og koste meg skikkelig:-) Noen av tingene jeg fikk var IPHONE4(hvit),justin bieber parfymen og koffert masse anna rart:D

Nå sitter jeg og ser på flåklypa! SYYKT SKUMMELT. Men jeg har jo riskrem i tillegg daa såå :-D
KOS DERE RESTEN AV JULA!<3
Heii! Nå er det bare 1 uke til juuulafteen!!! åå,gleder meg helt sjukt. 
Idag har jeg vært med Tine♥ Vi dro på maxi for å kjøpe julegaver,men fikk bare kjøpt en gave,heheh. Etterhvert møtte vi Ingrid,Ingrid og Hedvig,og etter det møtte vi Ida og  Johanne♥ 


tenkte bare jeg skulle slenge med ett bilde av mitt forbilde daa♥♥♥♥

 
Heiipådere! Nå er det ENDELIG helg. Og neste uke er det bare kosedager på skolen:-) Har en del framlegg å ta igjen etter nyttår da,men det går fint,hahahah.

Nå sitter jeg hos Tine,og venter på at hu skal bli ferdig med å spise.. Skal søvva øver,men Tine er syk,ahaha.dakar♥

Og var på juleball på onsdag! Var driitgøy.Men var drit sliten når jeg kom hjem,og klarte nesten ikke gå på skolen på torsdag..


har det dritgøy da...

 
Heiii♥ nå er det kajabjerken.blogg.no som blogger! Emma er nede og spiser og jeg gjør matte. Jeg ville bare si at nå skal jeg beskrive Emma! hahaha

Emma er:

MORSOM, GAL, FIIIN, RAR, FLINK(?), LATTERLIG.., PERFEKT, NYDELIG, SØØØT, DIGG, SNUPP, DEILIG(?), HAR ROTETE ROM!!!! og hun har vondt i bena siden hu gikk i høye sko i går og hoppa.. haha eller alle gjorde det da.. men ja:-)

Her er noen bilder av meg og emma!♥ble litt lite det siste men ja.. 
 

Kjempe glad i deg Emma

og husk: gå inn på kajabjerken.blogg.no !!

-Kaja
hahahah,kul overksrift! Var på skolen idag,for første  gang på nesten 3uker,hahahah det er mye. Har jo gått glipp av to tentamener,og på torsdag skal de som mangler å ta en,ta den,men fordi at jeg har to å ta igjen,så slipper jeg mattetentamen!!!! er helt sykt glad,siden matte er verdens værste faag. Og engelsk,det jeg skal ta tentamen i assa,er liksom en av de beste fagene mine.

Men nå sitter jeg med mattelekser daa..som jeg ikke fikk gjort forrige uke. Har rundt 60 oppgaver til fredag. UFF!

 

 
heii! Var hos legen istad,har jo vært syk i snart 3 uker... Og jeg har lungebetennelse:( så må gå på sånne tabletter,antibiotika elrno i 7dager. Og det betyr også at jeg må ta igjen 2 tentamener..+at jeg ikke har ett snev av julestemning.men nå snør det ihvertfall da:-)
ååuff...nå sitter jeg med titusen lekser og fremføringer som jeg  må ta igjen,siden jeg har vært syk...pluss at vi skal ha norsk tentamen i morgen. Gruer meg ikke til det daa,men det er fortsatt litt stress. Også må jeg jo få kjøpt julegaver også,så jeg fåt det travelt for tida,hahahahaahha. 

Fil:Donald Duck - The Spirit of '43 (cropped version).jpg

woho,framlegg om donald duck♥♥

har dere masse lesker?:-)
Ja,nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut bildene fra bursdagen:-) Det er egentlig veldig mange,så kan ikke legge ut alle,men legger ut noen.


allerbestejentene♥

synes om bildene? hahah:-)
Heyy! Igår var jeg på bursdagen til Tine og Sofie,med beste jentene♥ Vi hadde det super gøy,og dansa og hoppa rundt,og spiste kaker ogsånt,ahahah:-) Kommer kanskje bilder senere,siden jeg ikke tok noen,men noen andre tok,såå....jaa,kommer kanskje senere:-) Nå sitter jeg med Sofie,og vi aner ikke hva vi skal gjøre.Men vi finner nok på noe,hahah:-) 
Heiii! åå,nå er det endelig jul. Jeg og søstra mi var i byen på onsdag og shoppa julepynt,og når vi kom hjem pynta vi hele huset:-) Men jeg er fortsatt syk da..har vært borte fra skolen i 2 uker nå,og begynner å gå ganske lei.Var hos legen i går,og de sa at jeg bare måtte slappe av,så ble jeg snart frisk,hahaha.

 

                          
                          
                         
ååå♥

gleder du deg til jul? :-)
bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · Juli 2011


Kategorier


· Blogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits